Over ons

Drumband Prins Maurits is in 1976 opgericht met als doel, het oprichten en in stand houden van een drumband voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten en voorts al hetgeen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt, alles in de ruimste zin des woords, dit alles op particulier initiatief.


Het vermogen c.q. de inkomsten van de stichting worden gevormd door donaties, schenkingen en contributie van de leden zelf. Sinds de oprichting heeft gemeente Loon op Zand ons steeds jaarlijks bijgestaan met subsidie. Helaas is deze bijdrage behoorlijk geslonken en zal pas over enige tijd duidelijk zijn, of we nog steeds op een gemeentelijke bijdrage kunnen rekenen. Het lukt mede dankzij sponsoring om vanaf 1976 het reilen en zeilen binnen Drumband Prins Maurits in stand te houden, zij het met de nodige voorzichtigheid door het strak houden van de uitgaven ten opzichte van de inkomsten.

MUZIKANTEN GEZOCHT

Wij zoeken enthousiaste jongens/ meisjes, dames/heren
die samen met ons muziek willen maken.
Ja, we zijn op zoek naar jou!
Kom gerust eens kijken/ meedoen met een repetitie of neem contact met ons op!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Vind jij het leuk om muziek te maken?
Heb je nog een paar uur in de week over om samen met anderen een leuke ochtend muziek te maken? Kom dan zeker eens langs tijdens een repetitie en maak kennis met onze bijzonder gezellige band.

Heb je liever op bestuursniveau een taak ook dan nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen of contact met ons op te nemen!

AFMELDEN BIJ REPETITIES

Wil je je afmelden voor een repetitie? Laat ons dan uiterlijk de zaterdag voor de repetitie, voor 17:00 uur, iets weten. Dan weten wij wie er komt, en op wie we kunnen rekenen! Afmelden kun je het makkelijkste doen door ons te bellen!

AFMELDEN BIJ OPTREDENS

Wil je je afmelden voor een optreden? Laat ons dan uiterlijk een week voor het optreden, tijdens de repetitie, iets weten. Dan weten wij wie er komt, en op wie we kunnen rekenen, of door ons te bellen!

Drumband Prins Maurits

Drumband Prins Maurits is een gezellige vereniging, die wekelijks 's zondags repeteert van 10.30 uur tot 12.00 uur. Er zijn dan zo'n 30 leden met een verstandelijke beperking aanwezig en ca. 13 man leiding om weer een leerzame ochtend tegemoet te gaan. Voor onze club zijn nogal wat vrijwilligers nodig om bijvoorbeeld het vervoer te regelen, de koffie te zetten, de correspondentie te verrichten, de kas te beheren, etc.. Ben jij diegene, waarnaar we op zoek zijn??
Drumband Prins Maurits
Drumband Prins Maurits added 2 new videos.december 8th, 2016 at 8:48am
De stemming zit er goed in!! Even los met een heerlijke samba!! Fijne zondag allemaal 🎧🎧
Drumband Prins Maurits
Drumband Prins Mauritsdecember 8th, 2016 at 8:48am
De repetitie zit er weer op en de eerste Kerstklanken hebben weer geklonken! We gaan langzaam richting het einde van dit jaar en naar de feestdagen. Maar niet voordat de NIEUWE WEBSITE online gegaan is!

Kijk op www.drumbandprinsmaurits.nl voor de facelift, die onze site heeft ondergaan! Heb je geen facebook, maar wil je toch op de hoogte blijven, dan is dat vanaf nu weer prima mogelijk! Er wordt vast nog verder gesleuteld, maar de meest belangrijke informatie staat erop. Heb je zelf nog tips/suggesties, we staan er altijd voor open. We zijn trots op deze vernieuwde website! Dankjewel Sam!! 🙂
Drumband Prins Maurits
Drumband Prins Maurits added 2 new photos — feeling festive.december 8th, 2016 at 8:48am
Ook Wil Strik is weer jarig geweest, dus vandaag een hartelijk Lang-zal-hij-leven gespeeld! #feest
Drumband Prins Maurits
Drumband Prins Maurits feeling lucky.december 8th, 2016 at 8:48am
Wat een verrassing! 190 stemmen voor onze club tijdens de Spek de Clubkas actie van Rabobank De Langstraat! Een mooi bedrag is vandaag overhandigd door Angela van de Rabobank. Dankjewel voor alle stemmen!!
Drumband Prins Maurits
Drumband Prins Maurits added 3 new photos.december 8th, 2016 at 8:48am
Weer een jarige! Sjaak van Mier gefeliciteerd met je verjaardag!

Sponsoren

Drumband Prins Maurits heeft verschillende sponsoren; deze zullen eervol vermeld worden op onze website. Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van Stichting Gehandicapten Drumband Prins Maurits? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

SMOELENBOEK

De drumband is druk bezig om een smoelenboek te maken met alle leden van het bestuur, de leiding en de muzikanten zelf. Heeft u ook een goed idee? Neem dan contact met ons op!

NIVEAU

Wat oude bekenden beslist zal opvallen, is dat het niveau aanzienlijk verbeterd is en er best gecompliceerde stukken gespeeld worden, die aangenaam luister- en kijkgenot geven.